Onze Specialiteiten
Enkele voorbeelden
Er zijn er teveel om op te noemen...
Ons vers gemaakt rundsstoofvlees (en ja, ik geef er nadruk op RUND. Velen gebruiken Paardenvlees, wat ik absoluut tegen ben! ) is van ver, al wereld bekend.
Echt TOP!!!
In de slachterij kies ik persoonlijk voor de beste vleesribben op de ochtend en in de namiddag liggen ze al in een geheim recept te baden.
Daarna worden ze lekker zacht en mals in de oven verder gegaard.
Een echte aanrader!
Onze verse pasta's worden telkens à la minute bereid voor u en steeds al Dente!!
U heb de keuze uit 2 pasta's: de gekende Penne pasta en de ( in mijn ogen) stevigere Tagliatelle pasta.
Voor de sausen heb u de keuze van:
Huisbereide Bolognaise saus op traditionele wijze gemaakt.
Een luchtige vergetarische saus met verse groetjes en een zachte roomsaus.
De welgekende Carbonara saus met kaas en spekjes.
En onze must een zachte kreeftensaus met scampistaartjes.
Ons kippenvlees word geselectioneerd uit kippen van vrije uitloop en zondertoegevoegde medicatie. Zo kunnen we een kwalitatief hoogwaardig product geven.
Tevens word onze saus, die al generaties lang een familierecept is, aangevuld met verse champignons.
Op de friet of met een lekker pasteigebakje erbij, smelt zo weg op de tong...
Kids zijn bij ons zeer welkom.
Er is, buiten de kidsbox, voldoende keuze voor de "Ik weet het nie" of "Ik kan niet kiezen"
Tevens is er bij ons ook een leuke speelhoek, zodat papa en mama even rustig kunnen verder eten.
Donderdag en maandag zijn onze sluitingsdagen
alle andere dagen open van 16:00 tot 21:00
Zondag van 12:00 tot 21:00
Weeldestraat 101 te 2381 Weelde
Telephone: +32 (0) 14 73 86 73
Email:frituurchefbruno@hotmail.com
instagram: Frituur.chefbruno
Copyright © Bruno Fernandes All Rights Reserved
Het is verboden afbeeldingen of text zonder schriftelijke toestemming te kopieren, af te drukken en of te dupliceren.